OriOnXpress

"Isztambul, egy elhagyatott diszkó. A mintás csempéken tizenkét pata kopog. Három kentaur állja körül az ismeretlen jelenbe felbuzgó forrást. Kívülről szirénák hangja szűrődik be, a kentaurok megriadnak s tovanyargalnak. Mi későn értünk oda, már csak a repedéseket találtuk, amit a paták vágtak bele a virágmintás csendbe. Kottának éppen megfelel..."

 

Az elektronikus zenét mélyrehatóan tanulmányozva, a világ- és népzenei gyökerekhez visszanyúlva, a balkán - klezmer - cigány hagyományokat követve, azt a trance, dub, acid, rap elemeivel ötvözve, építjük fel az akkusztikus "trance folk" egyedi hangzásvilágát. Kis klubbokban pedig  jazz - folk koncerteket tartunk.

A zenekart 2012-ben alakította Simo és Petya  Amsterdamban, az Orkestra Bohemika nemzetközi utazó zenekar utódjaként. Később Dél-Franciaországban, majd Erdélyben, mindig  helyi zenészekkel kiegészülve működött. Mostanában stúdiónkban dolgozunk, és székhelyünk a Balaton-felvidéki Káli-medencében van. Minden új ötletre nyitottan, a művészet különböző ágait ötvözve, folyamatosan kísérletezünk zenei laboratóriumunkban. Munkatársaink Getto Ferenc költő, Szigethy Kyo Marci operatőr/Dj, Szigehty S. Eszter fényképész. Gépzene gyárunk munkássága MaskaraDub és MSKR néven hallható.

 

Simo Lakatos Barna

// ének - gitár

Virág Péter

// brácsa - dob - ének

52974568_829535757393113_678111394283284
petya2.jpg

booking:

36 20 2974713

simolakatos@gmail.com